Over het dictee

Voor de negende keer kan iedereen zijn kennis van de spelling en grammatica weer testen in Zutphen. Het Groot Zutphens Dictee is zoals de voorgaande jaren weer op de derde donderdag van november, namelijk 16 november.

De deelnemers worden gevraagd om een toegangsprijs te betalen en door zich bovendien per woord te laten sponsoren kunnen zij extra geld binnenhalen voor het goede doel binnenhalen. Het dictee telt circa 250 woorden.

*Laagdrempelig*
Voor de beste deelnemers zijn prijzen beschikbaar gesteld. De anderen hoeven zich geen zorgen te maken over een afgang; het wordt niet bekend gemaakt hoeveel fouten de deelnemers hebben gemaakt. Wel krijgen zij hun gecorrigeerde dictee na afloop terug. Daarmee wil de organisatie een mogelijke drempel voor deelname wegnemen en zoveel mogelijk mensen over de streep trekken om zich voor het goede doel in te schrijven.

*Deelname*
Doe je ook mee aan het Goot Zutphens Dictee op donderdagavond 17 november? Meld je aan door een mail te sturen naar Judith Blekman, jwblekman@gmail.com.